Изработка на онлайн магазин

You are here:

Желаете ли онлайн магазин, който да доставя резултати?

Изберете услугата изработка на онлайн магазин от GrowMoreBG град Бургас, ние ще се постараем вашите клиенти да получат отличното преживяване във вашия сайт.

GrowMoreBg е агенция за дигитален маркетинг и уеб дизайн, която ще изработи правилната стратегия и дизайн, за да увеличите вашите приходи и резултати.

Фокусираме се върху създаването на изчистен дизайн, който ще осигури лесно и  бързо пазаруване.

Какво ще получите?

Удобен за всички устройства
Онлайн магазин пригоден за настолен компютър, таблет и мобилно устройство.
Бързо зареждащ
Разработен с помощта на най-новите технологии и стандарти, вие ще имате невероятно бърз уебсайт, който позволява на клиентите да преминат от сърфиране към плащане за секунди!
Функционалност
От основна функционалност за електронна търговия до сложни продуктови опции, атрибути и филтри.

Защо да наемете нас за изработка на онлайн магазин?

Освен нашите цялостни услуги за изработка на онлайн магазин на WordPress, екипът на Growmorebg се състои от експерти във всички неща за дигитален маркетинг – SEO, Фейсбук реклами и др. Ние прилагаме холистичен подход към предоставянето на нашите услуги за уеб дизайн на WordPress, за да увеличите максимално вашите резултати. Възползвайте се от предимствата на услугара изработка на онлайн магазин от GrowMoreBG град Бургас с пълен набор от услуги при гъвкави цени.

Избирайки услугата „създаване на онлайн магазин“ предлагана от „GrowMoreBG“

получавате БЕЗПЛАТНО още:

Първоначална SEO оптимизация на уебсайта Ви за по-добро класиране в Google
Google, който е най-използваната търсачка в България! За да се класирате на челни позиции влияят над 200+ фактора. Затова получавате първоначална SEO оптизмизация за началната страница по две ключови думи по Ваш избор. Съветът ни е да не разчитате на това, а да се възползвате от услугата за цялостна професионална оптимизация.
Оптимизация на скоростта на зареждане
Скоростта на зареждането на целия уеб сайт е от още един от важните фактори за по-доброто класиране. Скоростта на Вашия уебсайт зависи от редица фактори, които ще бъдат спазени на 100% от ``GrowMoreBG`` град Бургас!
Обучение: Как да управлявате уебсайта си
Чрез улеснения административен панел ще Ви научим да добавяте неограничен брой нови страници на сайта, снимки и видеа, публикации, както и да редактирате с лекота съществуващите такива.
Изработка на лого
Изработката на лого отговарящо на идентичността и съобразено с цветове за сайта Ви не са никак лесна задача. Логото отговаря за правилния имидж на бизнеса, характера и целите му. Избирайки услугата: ``изработка на онлайн магазин``, получавате това като БОНУС!
Интеграция на Google Analytics, Google Search Console и Sitemap(карта на сайта)
Интегрирането на Google Analytics, Google Search Console и Sitemap(карта на сайта) са ключови, за да можете да проследявате посетителите си и действията, които те извършват, съобщаването на гугъл търсачката, че Вашия уебсайт съществува и какво съдържание има в него.
Настройка на мейл сървър и клиент
Използването на email от домейнът (името) на сайта изглежда престижно, както за потребителите, така и за вашите партньори и други лица, с които ще кореспондирате.

Поискайте офетра за създаване на онлайн магазин