Създаване на сайт

You are here:
създаване на сайт Бургас

Отличете се от конкуренцията с модерен дизайн при създаването на сайт за Вашия бизнес

Един потребител ще оцени най-вече дизайна и неговата „приятна за окото“ визия, както и удобната функционалност (като възможност за лесен начин за търсене на информацията в сайта; лесен и удобен процес за филтриране на продукти; възможност за коментиране и много други). Особено важен е дизайнът и фукционалността на сайта и за търсачките (като google), които съобразно тези и много други фактори, ще преценят на кое място да постави сайта в резултатите си. Избирайки услугата „Създаване на сайт Бургас“ от „GrowMoreBG“, си гарантирате това!

Удобният, привлекателен и лесен за работа сайт, както за мобилни устройства, така и за компютри и таблети след 2018г. се оказва изключително важен за класирането в Google. Тогава за пръв път излезе наяве от Гугъл: „първоначално индексиране на сайтовете за мобилни устройства“. Тоест ботът на търсачката, който обхожда ежедневно сайта Ви, вече ще вижда първо мобилната му версия. Което прави създаване на сайт с перфектна мобилна версия с по-голяма тежест в класирането на търсачката, отколкото тази за десктоп. Затова е от изключителна важност при създаването на сайт той да бъде съобразен с изискванията за мобилност.

Какви видове сайтове изработваме?
Информационен сайт
Сайт, който предоставя информация за даден продукт, услуга или бизнес. Също спадат и сайтовете за хотели, къщи за гости и комплекси, но без функциалността за онлайн резервации (функционалността се уговаря отделно).
Личен уебсайт
Този вариант предоставя на собственика да публикува интересни и любопитни статии, свързани с хобито или професията си.
Сайт за услуги
Всички бизнеси предлагащи набор от услуги като: фитнес центрове, адвокатски кантори сватбени агенции, цветарски магазини, транспортни услуги и много други.
Сайт за заведение
Изработка на уебсайт от GrowMoreBG град Бургас за всякакъв тип заведения с включени: меню, форма за резервации и услугите предлагани от заведението.
създаване на сайт Бургас
изработка на уебсайт Бургас

Всеки сериозен бизнес трябва да се замисли за изработка на уебсайт!

Всеки занимаващ се сериозно с бизнес знае от колко голямо значение е онлайн присъствието на предлаганите от него стоки и услуги. Но всички сме съгласни, че е много трудно да сме компетентни във всяка област. Точно по тази причина си наемаме счетоводители, работници и прочее. Оставете на „GrowMoreBG“ град Бургас изграждането на бъдещия Ви уебсайт, докато се занимаваме с по-важните си задачи!

Избирайки услугата „Създаване на сайт Бургас“ предлагана от „GrowMoreBG“

получавате БЕЗПЛАТНО още:

Първоначална SEO оптимизация на уебсайта Ви за по-добро класиране в Google
Google, който е най-използваната търсачка в България! За да се класирате на челни позиции влияят над 200+ фактора. Затова получавате първоначална SEO оптизмизация за началната страница по две ключови думи по Ваш избор. Съветът ни е да не разчитате на това, а да се възползвате от услугата за цялостна професионална оптимизация.
Оптимизация на скоростта на зареждане
Скоростта на зареждането на целия уеб сайт е от още един от важните фактори за по-доброто класиране. Скоростта на Вашия уебсайт зависи от редица фактори, които ще бъдат спазени на 100% от ``GrowMoreBG`` град Бургас!
Обучение: Как да управлявате уебсайта си
Чрез улеснения административен панел ще Ви научим да добавяте неограничен брой нови страници на сайта, снимки и видеа, публикации, както и да редактирате с лекота съществуващите такива.
Изработка на лого
Изработката на лого отговарящо на идентичността и съобразено с цветове за сайта Ви не са никак лесна задача. Логото отговаря за правилния имидж на бизнеса, характера и целите му. Избирайки услугата: ``изработка на уебсайт``, получавате това като БОНУС!
Интеграция на Google Analytics, Google Search Console и Sitemap(карта на сайта)
Интегрирането на Google Analytics, Google Search Console и Sitemap(карта на сайта) са ключови, за да можете да проследявате посетителите си и действията, които те извършват, съобщаването на гугъл търсачката, че Вашия уебсайт съществува и какво съдържание има в него.
Настройка на мейл сървър и клиент
Използването на email от домейнът (името) на сайта изглежда престижно, както за потребителите, така и за вашите партньори и други лица, с които ще кореспондирате.

Поискайте оферта за изработка на уебсайт