SEO оптимизация

You are here:
SEO оптимизация Бургас

Какво е SEO оптимизация и нуждае ли се сайта Ви от нея?

SEO оптимизацията е процес, в който даден уебсайт се лансира във вид, който правилно да насочи Google, изобщо всички търсачки относно замисъла на сайта и ключовите думи, които да го класират. Това е сложен процес с над 200+ фактора, които Google взема предвид, за да класира даден сайт. Повече до перфектност покрити фактори означават по-добро класиране на Вашия уебсайт.

SEO оптимизация е един от основните процеси за правилния път към всеки успешен онлайн магазин или сайт. По този начин органично ще повишите продажбите на вашия онлайн магазин или трафика във вашия уебсайт. Всъщност за всеки сайт SEO оптимизацията е невероятно предимство. Статистически е доказани, че органичният трафик от Google носи най-голям процент реализирани продажби, спрямо всеки друг трафик било то от реклами, имейл маркетинг и прочее.

Това не ни изненадва ни най-малко, понеже органичният трафик се базира на това, което хората търсят в гугъл, докато рекламите не винаги са насочени към правилния потребител, който непременно ще е готов да закупи предлагания продукт или услуга.

Как ще оптимизираме Вашия уебсайт?

При извършване на SEO оптимизация ние от „GrowMoreBG“ град Бургас разделяме работата си в няколко стъпки. Стъпки, които спазваме на 100% при всеки клиент, като по този начин гарантираме качествено изпълнена услуга.

Анализ (одит на уебсайта Ви)
В следствие от подробния пълен одит на Вашия уебсайт създаваме стратегия, как да подобрим класирането в Google. Получавате отчет на всеки 3 месеца.
Стратегия
Ние ще планираме, изградим и приложим правилната SEO стратегия, Вашият уебсайт да достигне първите места в Google, и разбира се задържи позициите си.
Link Building
Link Building или още - създаване на хиперлинкове към вашият сайт е един от основните похвати за повишаване на рейтинга му в търсачике. По този начин Вашият уебсайт започва да се класира на по-предни позиции.
Поддръжка
Както в спорта така и в SEO-то за да поддържаш успехите си трябва постоянство и точно поставени цели. С този избор ще запазите резултатите.
SEO оптимизация Бургас
SEO оптимизация Бургас

Избор на ключовите думи спрямо конкурентите Ви

Преди да предприемем каквато и да е SEO оптимизацията ние от GrowMoreBG град Бургас ще изберем правилните ключови думи, за които искаме уебсайта Ви да се класира в Google. Правилния подход е да проучим конкурентните сайтове на Вашия бизнес и преценим кои думи са най-търсени в търсачките. След което следват редица от проверки като:  оптимизиран ли е вече уебсайта Ви по дадени фрази и подходящи ли са те, анализ на избраните ключови думи за кои страници ще са подходящи и прочее.

Кои са ползите от правилната SEO оптимизация ?

Ние от GrowMoreBG град Бургас твърдим, че успешната SEO оптимизация е може би най-доброто решение за достигане на клиенти и реализацията на продажби. Но забележете! Тя е бавен процес! За перфектни резултати от тази услуга може да са нужни месеци, а ако дадена ключова дума е силно конкурентна дори години.

Драстично намаляване на разходите за реклама
Достигнал първите места уебсайт, ще Ви донесе повече и по-продължителен трафик от която и да е реклама.
Разпознаваемост и крачки пред конкурентите Ви
Класиран сайт означава разпознаваем сайт!
Увеличаване на ползите от Вашия бизнес
Без значение онлайн магазин или сайт предлагащ услуги със сигурност ще реализирате повече приходи.
Повече посетители, които се интересуват точно от Вашия бизнеса
Чрез SEO оптимизацията по правилните ключови думи ще привлечете потребители търсещи точно Вашият бизнен!

Поискайте оферта за SEO оптимизация